Εκδηλώσεις – Πάρκο Τοξοβολίας

Σχετικά με το Πάρκο


To ΠΑΡΚΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗΣ δημιουργήθηκε το 2015 και είναι το πρώτο πάρκο τοξοβολίας στην Ελλάδα. Απέχει 13 χιλιόμετρα από την Πάτρα προς Χαλανδρίτσα, στον δρόμο για Τρίπολη. Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο χώρο τεσσάρων στρεμμάτων με άνετο πάρκινγκ.

Μπορείτε με ασφάλεια να τοξεύσετε με την επίβλεψη και τις συμβουλές από έμπειρους εκπαιδευτές, από τα 10 μέχρι και τα 90 μέτρα. Οι ώρες λειτουργίας του πάρκου είναι Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο 17:00 εως21:00.

Εκδηλώσεις


Πληροφορίες πρόσβασης


Η πρόσβαση σας στο χώρο γίνεται εύκολα χρησιμοποιώντας το οδικό δίκτυο, κατευθυνόμενοι προς Χαλανδρίτσα. Γενικά η διαδρομή προς το πάρκο είναι εύκολο και σύντομη και μπορείτε να φθάσετε από το κέντρο της Πάτρας σε λιγότερο από 20 λεπτά ακολουθώντας τη παλαιά εθνική οδός Πατρών - Καλαβρύτων με κατεύθυνση προς Χαλανδρίτσα. Για πληρέστερη δρομολόγηση μπορείτε να συμβουλευτείτε το παρακάτω link στο google maps.

 

Our Blog

23/02/2019
sketch2b

Διαμονή & Μετάβαση 17ου TFG Achaia Clauss 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΜΕΤΑΒΑΣΗ :Διαμονή – μεταβαση
09/12/2018
κατάλογος

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΞΟΤΩΝ

•ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: 3 Φορές την εβδομάδα από 30 λεπτά Τρέξιμο ή Ποδήλατο ή Κολύμπι. Προθέρμανση και αποθεραπεία με διατάσεις των μυϊκών ομάδων που εργάζονται στη συγκεκριμένη […]
20/04/2018
aca1

ΟΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δείτε εδώ τα όρια για πρόκριση στην Α’ κατηγορία :Όρια-Πρόκρισης

Photo Wall